Een Hörmann-garagedeur

Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant heeft een Hörmann-garagedeur voor iedereen. Het Duitse merk beschikt over diverse soorten garagedeuren, waardoor wij gegarandeerd een veilige deur hebben voor u. Bezoek onze showroom en krijg een idee van wat er allemaal mogelijk is binnen het aanbod van Hörmann.

 

De verschillende varianten van een Hörmann-garagedeur en hun voordelen

Wij geven u graag een impressie van wat er mogelijk is voor een Hörmann-garagedeur. Er zijn namelijk verschillende varianten die ieder hun eigen voordelen hebben. Zo vindt u bij ons als uw garagedeur specialist:

Sectionaaldeuren

Bent u op zoek naar een Hörmann-garagedeur die verticaal opent? Dan is de sectionaaldeur van Hörmann ideaal voor u. Deze deur past in iedere garage, ongeacht de deuropening. Rechthoekig, afgeschuind, met een cement- of rondboog: alles is mogelijk. De makkelijk te gebruiken garagedeur is daarom ideaal voor renovatieprojecten.

Berry-kanteldeuren

Wanneer u een Berry-kanteldeur aanschaft, krijgt u een totaalpakket. Daarmee bedoelen wij kwaliteit, comfort, veiligheid en esthetiek. Dit wordt mogelijk gemaakt door 50 jaar aan kennis die in de constructie van deze garagedeur is verwerkt. Wegens het uitgebreide assortiment kunt u er zeker van zijn dat u bij ons bedrijf de juiste Hörmann-garagedeur voor uw woning vindt.

RollMatic

Wilt u meer vrije ruimte in en voor uw garage? Overweeg dan een RollMatic garagedeur van Hörmann. Het plafond blijft vrij en u kunt zo ver doorrijden tot de deur als u zelf wilt. Het aandrijvingssysteem waardoor de deur opengaat, bevindt zich buiten de console. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. De roldeur werkt bijna geluidloos. Dat is wel zo prettig voor uw omgeving.

Openslaande garagedeuren

Wilt u tuingereedschap of fietsen eenvoudig uit de garage krijgen? Het is een eitje met een openslaande Hörmann-garagedeur. De deuren zijn geïsoleerd en tweevleugelig en zijn uitermate geschikt om uw klassieke kanteldeuren te vervangen. Zo blijft het uiterlijk behouden, maar profiteert u wel van de voordelen op het gebied van functionaliteit en veiligheid, die een elektrische garagedeur biedt.

Parkeerkelder

Voor een economische totaaloplossing met veel vormgevingsmogelijkheden, kiest u de parkeerkelder. De garagedeur die u toegang verschaft tot de parkeerkelder is nagenoeg onderhoudsvrij, vanwege de slijtvaste tegenwicht techniek. Wanneer u kiest voor deze deur, kunt u uw hart ophalen qua vormgeving en kleur. Dit zorgt ervoor dat deze garagedeur geschikt is voor diverse woningtypen.

Zijdelingse deur HST

Inventieve oplossingen: Hörmann staat erom bekend. De nieuwe zijdelings sectionaaldeur past daarom perfect in het assortiment. De deur opent niet naar boven, maar opzij. Zo bespaart u ruimte. Ook is een zijdelingse sectionaaldeur extra handig, wanneer u bijvoorbeeld met de fiets op stap gaat. Zo hoeft u niet de volledige deur te openen om naar buiten te gaan. De deur is praktisch en elegant, en van de kwaliteit die u van Hörmann mag verwachten.

Neem snel contact met ons op

Heeft u al een Hörmann-garagedeur op het oog? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team gaat graag voor u aan de slag. Naast de montage schakelt u ons zonder moeite in voor de reparatie van uw Hörmann-garagedeur, als dit nodig is. Wij beschikken over verschillende Hörmann-onderdelen.