Bekijk de mogelijkheden van Berry, sectionaaldeuren, RollMatic en meer

Op deze pagina laten we u een overzicht zien van de verschillende typen garagedeuren die Van der Kolk Montagebedrijf in het assortiment heeft. Bent u geïnteresseerd in een van deze garagedeuren? Vul dan het offerteformulier in of neem contact met ons op. U mag natuurlijk ook langskomen in de showroom in Bant. Onze werknemers vertellen u graag meer.

Sectionaaldeuren

Bent u op zoek naar een garagedeur die verticaal opent? Dan is de sectionaaldeur van Hörmann ideaal voor u. Deze deuren passen in iedere garage, ongeacht de deuropening. Rechthoekig, afgeschuind, met een cement- of rondboog: alles is mogelijk. De makkelijk te gebruiken garagedeur is daarom ideaal voor renovatieprojecten.

Berry-kanteldeurenkopie

Berry-kanteldeuren

Wanneer u een Berry-kanteldeur aanschaft, krijgt u een totaalpakket. Daarmee bedoelen wij kwaliteit, comfort, veiligheid en esthetiek. Dit wordt mogelijk gemaakt door 50 jaar aan kennis die in de constructie van deze garagedeur is verwerkt. Wegens het uitgebreide assortiment kunt u er zeker van zijn dat u bij Van der Kolk Montagebedrijf de juiste garagedeur voor uw woning vindt.

RollMatic

RollMatic

Wilt u meer vrije ruimte in en voor uw garage? Overweeg dan een RollMatic garagedeur van Hörmann. Het plafond blijft vrij en u kunt zo ver doorrijden tot de deur als u zelf wilt. Het aandrijvingssysteem waardoor de deur opengaat, bevindt zich buiten de console. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. De roldeur werkt bijna geluidloos. Dat is wel zo prettig voor uw omgeving.

Openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren

Tuingereedschap of fietsen eenvoudig uit de garage krijgen? Het is een eitje met de openslaande garagedeuren van Hörmann. De deuren zijn geïsoleerd en tweevleugelig en zijn uitermate geschikt om uw klassieke kanteldeuren te vervangen. Zo blijft het uiterlijk behouden, maar profiteert u wel van de voordelen op het gebied van functionaliteit en veiligheid.

Berry-kanteldeurenkopie

Parkeerkelder

Voor een economische totaaloplossing met veel vormgevingsmogelijkheden kiest u de parkeerkelder. De garagedeur die u toegang verschaft tot de parkeelkelder is nagenoeg onderhoudsvrij vanwege de slijtvaste tegenwichttechniek. Wanneer u kiest voor deze deur kunt u uw hart ophalen qua vormgeving en kleur. Dit zorgt ervoor dat deze garagedeur geschikt is voor diverse woningtypen.

Sectionaaldeuren

Zijdelingse deur HST

Inventieve oplossingen: Hörmann staat erom bekend. De nieuwe zijdelings sectionaaldeur past daarom perfect in het assortiment. De deur opent niet naar boven, maar opzij. Zo bespaart u ruimte. Ook is een zijdelingse sectionaaldeur extra handig, wanneer u bijvoorbeeld met de fiets op stap gaat. De deur is praktisch en elegant, en van de kwaliteit die u van Hörmann mag verwachten.