Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

Bent u op zoek naar een Hörmann-kanteldeur? Wij hebben een ruim assortiment aan garagedeuren waardoor u altijd een deur vindt die bij u past. De garagedeuren worden gemonteerd door onze expert, zodat deze goed en veilig worden geplaatst.

Vragen over garagedeuren?

Een Hörmann-kanteldeur

Als u kiest voor een Berry-kanteldeur, dan krijgt u een totaalpakket. Dit pakket bestaat uit kwaliteit, comfort, veiligheid en esthetiek. Bij Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant hebben we meer dan 50 jaar kennis die in de constructie van garagedeuren in verwerkt. Onze monteurs komen uw gekozen garagedeur monteren, zodat alles veilig geplaatst wordt en dat alles natuurlijk goed werkt. Door ons ruime assortiment vindt u altijd een garagedeur die bij u past. Wij kunnen met trots zeggen dat we een Hörmann specialist zijn. Een Hörmann-kanteldeur is een deur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait. Ideaal voor het parkeren van uw auto.

Garage

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een Hörmann-kanteldeur? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, stuur een e-mail naar info@vanderkolk-deuren.nl  of bel ons via  0527261744. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij geven u dan graag meer informatie over de verschillende garagedeuren en industriedeuren voor uw woning of pand in Bant of wijde omgeving. Heeft u al een keuze gemaakt? Dan kunt u een offerte aanvragen.