Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

Reparatie aan een Hörmann-garagedeur

Een reparatie of storing aan uw Hörmann-garagedeur komt natuurlijk nooit uit. Juist daarom voorziet Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant u van een snelle service en duidelijk contact. Daarnaast profiteert u van meer dan vijftig jaar ervaring die wij hebben in het monteren, repareren en onderhouden van garagedeuren. Schakel ons in voor de reparatie van uw Hörmann-garagedeuren en ervaar het zelf.

Vragen over garagedeuren?

Voor de reparatie van uw Hörmann-garagedeur zijn wij u van dienst

Een reparatie aan een Hörmann-garagedeur komt in verschillende vormen voor. Soms is de reparatie klein en gemakkelijk op te lossen. Echter komt het ook regelmatig voor dat de reparatie aan Hörmann-garagedeuren groter is dan gedacht. Juist hierom zijn onze monteurs echte garagedeur specialisten en beschikken over alle kennis die zij nodig hebben om uw garagedeur te repareren. Doordat wij dagelijks met Hörmann-onderdelen werken, kunnen wij uw garagedeur in originele staat repareren. U blijft dus de kwaliteit houden die u van dit Duitse merk gewend bent.

Wij bieden een totaaloplossing aan

Als trotse Hörmann-specialist vinden wij het belangrijk dat u optimaal profiteert van de luxe die deze garagedeuren met zich meebrengen. Het doel is om reparatie aan Hörmann-garagedeuren te voorkomen. Daarom bieden wij onderhoud van (elektrische) garagedeuren aan. Hiermee willen wij voorkomen dat reparatie van een Hörmann-garagedeur niet nodig is. Natuurlijk zijn wij u nog steeds van dienst als het wel nodig is.

Garage

Maak vandaag nog uw afspraak

Een afspraak voor een reparatie aan uw Hörmann-garagedeuren vult u ons contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen en een afspraak met u inplannen. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten totdat wij de reparatie aan uw Hörmann-garagedeuren komen uitvoeren. Wilt u nog sneller een afspraak inplannen? Bel dan naar 0527261744.