Een Hörmann-aandrijving voor uw garagedeur

Bent u op zoek naar een Hörmann-aandrijving? Met een Hörmann-aandrijving is het nog makkelijker om een garagedeur open te maken. Met namelijk maar één druk op de knop opent u de deuren al. Zo hoeft u niet uit uw auto te stappen om de deur te openen, voordat u uw wagen veilig parkeert in de garage. Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant installeert zonder moeite de gewenste aandrijving van Hörmann voor u.

ProMatic

Bent u op zoek naar een inbraakwerende Hörmann-aandrijving voor uw garagedeur? Hörmann-specialist Van der Kolk uit Bant levert deze in allerlei soorten en maten. Een Hörmann-aandrijving heeft verschillende voordelen. Zo hoeft u niet de auto uit te stappen en gaat het hek met één druk op de knop snel en geruisloos open. Daarnaast hebben wij verschillende modellen die zonder stroomaansluiting werken.

SupraMatic E

De SupraMatic E is de Rolls Royce onder de Hörmann-aandrijvingen. Door de verhoogde snelheid, comfort en elegante uitstraling van het product, zit u gegarandeerd goed. Met behulp van een handzender, die gekoppeld is aan de SupraMatic E, kunt u te allen tijde controleren of uw garagedeur open of dicht is. Ook kunt u hiermee al vanaf de straat de Hörmann-garagedeur openen. Het licht gaat automatisch aan zodra de aandrijving gaat lopen en zal na 3 minuten automatisch weer uit gaan. Kortom: genoeg redenen om eens langs te komen en dit product te testen.

Een Hörmann-aandrijving voor garagedeuren en inritten

Een geautomatiseerd industriehek of inrithek biedt u het voordeel dat u eerst kunt kijken wie uw terrein op wil rijden, voordat u diegene toegang geeft. Dit kunt u vanuit huis doen. Zo kiest u niet alleen voor comfort, maar ook voor veiligheid. Bij het ontwerpen van deze hekken wordt uitsluitend gewerkt met materialen die uw veiligheid waarborgen en volledig naar uw wens zijn, qua ontwerp.

Met één druk op de knop gaat de wereld voor u open met onze Hórmann-aandrijving

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende typen Hörmann-aandrijvingen, die wij als garagedeur specialist verkopen en installeren. Voor iedere deur hebben wij een aandrijving die erop aansluit. In onderstaande brochure ziet u een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een Hörmann-aandrijving? Neem dan contact met ons op via 0527261744 of vul ons contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u al een keuze gemaakt of een deur op het oog? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij voorzien u van advies op maat.