Met één druk op de knop gaat een wereld voor u open

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende typen aandrijvingen die Van der Kolk Montagebedrijf verkoopt en installeert. Heeft u interesse in een van deze mechanismen? Neem dan contact met ons op. Onze werknemers staan voor u klaar.

Aandrijvingen

ProMatic

Op zoek naar een inbraakwerende aandrijving voor uw garagedeur? Hörmann-specialist Van der Kolk levert deze in allerlei soorten en maten. Een Hörmann-aandrijving heeft verschillende voordelen. Zo hoeft u niet de auto uit te stappen en gaat het hek met een druk op de knop snel en geruisloos open. Daarnaast hebben wij verschillende modellen die zonder stroomaansluiting werken.

Aandrijvingen

SupraMatic E

De SupraMatic E is de Rolls Royce onder de aandrijvingen. Door de verhoogde snelheid, comfort en elegante uitstraling van het product zit u gegarandeerd goed. Met behulp van een handzender, die gekoppeld is aan de SupraMatic E, kunt u te allen tijde controleren of uw garagedeur open of dicht is. Ook kunt u hiermee, al vanaf de straat, de garagedeur openen. Het licht gaat automatisch aan zodra de aandrijving gaat lopen en zal na 3 minuten automatisch weer uit gaan. Kortom: genoeg redenen om eens langs te komen en dit product te testen.

Aandrijvingen

Aandrijvingen voor garagedeuren en inritten

Een geautomatiseerd inrithek biedt u het voordeel dat u eerst kunt kijken wie uw terrein op wil rijden, voordat u diegene toegang geeft. Dit kunt u vanuit huis doen. Zo kiest u niet alleen voor comfort, maar ook voor veiligheid. Want bij het ontwerpen van deze hekken wordt uitsluitend gewerkt met materialen die uw veiligheid waarborgen. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met het ontwerp.