Een Hörmann-aandrijving voor uw garagedeur

Bent u op zoek naar een Hörmann-aandrijving? Met een Hörmann-aandrijving is het nog makkelijker om een garagedeur open te krijgen. Met namelijk maar één druk op de knop opent u de deuren al.

 

Met één druk op de knop gaat de wereld voor u open met onze Hórmann-aandrijving

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende typen Hörmann-aandrijvingen, die Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant verkoopt en installeert. Heeft u interesse in een van deze mechanismen? Neem dan contact met ons op. Onze werknemers staan voor u klaar.

Aandrijvingen

ProMatic

Bent u op zoek naar een inbraakwerende Hörmann-aandrijving voor uw garagedeur? Hörmann-specialist Van der Kolk uit Bant levert deze in allerlei soorten en maten. Een Hörmann-aandrijving heeft verschillende voordelen. Zo hoeft u niet de auto uit te stappen en gaat het hek met een druk op de knop snel en geruisloos open. Daarnaast hebben wij verschillende modellen die zonder stroomaansluiting werken.

Aandrijvingen

SupraMatic E

De SupraMatic E is de Rolls Royce onder de Hörmann-aandrijvingen. Door de verhoogde snelheid, comfort en elegante uitstraling van het product, zit u gegarandeerd goed. Met behulp van een handzender, die gekoppeld is aan de SupraMatic E, kunt u ten allen tijde controleren of uw garagedeur open of dicht is. Ook kunt u hiermee, al vanaf de straat de garagedeur openen. Het licht gaat automatisch aan zodra de aandrijving gaat lopen en zal na 3 minuten automatisch weer uit gaan. Kortom: genoeg redenen om eens langs te komen en dit product te testen.

Aandrijvingen

Een Hörmann-aandrijving voor garagedeuren en inritten

Een geautomatiseerd inrithek biedt u het voordeel dat u eerst kunt kijken wie uw terrein op wil rijden, voordat u diegene toegang geeft. Dit kunt u vanuit huis doen. Zo kiest u niet alleen voor comfort, maar ook voor veiligheid. Want bij het ontwerpen van deze hekken wordt uitsluitend gewerkt met materialen die uw veiligheid waarborgen. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met het ontwerp.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een Hörmann-aandrijving? Neem dan contact met ons op via 0527261744 of stuur een e-mail naar info@vanderkolk-deuren.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.  Wij geven u dan graag meer informatie over de verschillende garagedeuren, industriedeuren of aandrijvingen voor uw woning of pand. Heeft u al een keuze gemaakt? Dan kunt u een offerte aanvragen.