Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

Bent u op zoek naar een Hörmann Rollmatic roldeur? Deze garagedeur laat de ruimte voor uw garage vrij. Het plafond blijft hierbij ook vrij. Wij mogen met trots zeggen dat wij Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant een Hörmann-specialist zijn. Hierdoor mogen we Hörmann-onderdelen verkopen en monteren.

Vragen over garagedeuren?

Een Hörmann Rollmatic roldeur

Wilt u meer vrije ruimte in uw garage? De Hörmann Rollmatic roldeur laat het plafond vrij, plus de voorkant van de garage blijft op deze manier ook vrij. Het aandrijvingssysteem waardoor de deur opengaat, bevindt zich buiten de console. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. De roldeur werkt bijna geluidloos. Dus er komen geen klachten van geluidsoverlast als u een keer laat thuis komt. Met onze handzender kunt u gemakkelijk de garagedeur openen en sluiten. Deze garagedeur zorgt voor functionaliteit in uw dagelijkse leven. Daarnaast kunt u ook onze brochure lezen, hier staat alle informatie in over onze roldeuren. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en u verder helpen. Wilt u een prijsindicatie ontvangen? Dan kunt u een offerte voor deze garagedeur invullen.

Garage

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een Hörmann Rollmatic roldeur? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons bedrijf in Bant op via 0527261744 of stuur een e-mail naar info@vanderkolk-deuren.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij geven u dan graag meer informatie over de verschillende garagedeuren of aandrijvingen voor uw woning of pand.