Hörmann en Van der Kolk bundelen de krachten

Zegt u garagedeuren, dan zegt u Hörmann. Ook buitendeuren en aandrijvingen zijn specialiteiten van deze Duitse leverancier. De Hörmann-groep is op dit vlak de grootste aanbieder in heel Europa. Uit de consequente groei van het familiebedrijf blijkt vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding. Als Hörmann-partner streeft Van der Kolk Montagebedrijf die idealen na.

Innovatieve producten

De basis van Hörmann werd in de jaren 50 van de vorige eeuw gelegd met de industriële productie van een nieuw type garagekanteldeur, de Berry-deur. De plaatsbesparende, verticaal openende sectionaaldeuren waren het begin van een veelbelovende ontwikkeling.

Een ontwikkeling met toekomstmogelijkheden, zoals blijkt uit het voortdurend groeiende productaanbod. Vandaag de dag omvat dit echte klassiekers en nieuwere producten, zoals roldeuren, vouwdeuren, brandwerende deuren en snelloopdeuren.

Innovatieve producten

Internationale groei

Internationale groei

De Hörmann-groep groeit nog altijd en is een onderneming met internationaal allure.

In 15 hooggespecialiseerde fabrieken in Europa, Noord-Amerika en Azië worden garage- en huisdeuren en aandrijvingen geproduceerd.Het bedrijf telt momenteel meer dan 6.000 werknemers en heeft een enorm netwerk van meer dan 50 eigen vestigingen en talrijke officiële dealers, zoals Van der Kolk Montagebedrijf.

Hörmann wordt verkocht in meer dan 30 landen over de hele wereld.

Sociaal en cultureel betrokken

Als bedrijf hecht Hörmann veel waarde aan sociale betrokkenheid. Zo steunen zij verschillende organisaties en instellingen die diensten verlenen aan mensen met een beperking of aan chronisch zieken.

Informatie over vroegere en actuele projecten die door Hörmann gesteund zijn/worden, vindt u op de website Am Herzen. Hier staan zowel Duitse als Engelse vertalingen.

Wilt u meer weten over deze sociale betrokkenheid? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Sociaal en cultureel betrokken