Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

Een Hörmann sectionaal garagedeur

Bent u op zoek naar een Hörmann sectionaal garagedeur? Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant heeft wat u zoekt. Een dubbelwandige Hörmann sectionaal garagedeur biedt een uitstekende vorm van isolatie en is bestand tegen weerinvloeden. Met de keuze uit verschillende motieven, vindt u gegarandeerd een garagedeur die bij uw woning en smaak past.

Vragen over garagedeuren?

Dit zijn de redenen waarom u voor een Hörmann sectionaal garagedeur wilt kiezen

Een Hörmann sectionaal garagedeur biedt de veiligheid en de kwaliteit die u wilt. Met prachtige gelijkzijdige motieven en profielen straalt dit type garagedeur kwaliteit uit. Daarnaast beschikt dit soort Hörmann-garagedeur over een duurzame bescherming aan de onderzijde, waardoor deze met gemak geopend en gesloten kan worden. Tevens is de doorrijdbreedte van deze deur maximaal veertien centimeter breder, doordat de deur naar boven opent. Met de juiste aandrijving opent u de deur terwijl u komt aanrijden, zodat u direct veilig uw wagen, fiets of andere spullen kunt wegzetten. In de brochure vindt u een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden voor een Hörmann sectionaal garagedeur.

Garage

Maak snel een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak om een Hörmann sectionaal garagedeur te bekijken in onze showroom in Bant. U zult versteld staan van het scala aan mogelijkheden voor deze deur. Als ervaren garagedeur specialist voorzien wij u van alles wat u nodig heeft. Van de montage tot aan de reparatie van een sectionaal garagedeur: ons team staat voor u klaar. Bel voor een afspraak naar 0527261744 of vul ons contactformulier in.