Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

Bent u op zoek naar een Hörmann sectionaal garagedeur? Wij hebben een groot assortiment garagedeuren. Hörmann werkt aan innovatieve producten, internationale groei en sociaal/culturele betrokkenheid. Hier vallen de garagedeuren ook onder. De deuren passen in elke garage en geven een moderne uitstraling aan uw huis of bedrijf in Bant.

Vragen over garagedeuren?

Een Hörmann sectionaal garagedeur

De Hörmann sectionaal garagedeur is de nieuwe inventie van Hörmann. Bekijk onze brochure voor meer informatie en specificaties. Een sectionaal garagedeur kunt u bestellen als een garagedeur met een paneel. Hierdoor gaat de deur paneel, per paneel open. Dit gaat makkelijk met onze Hörmann aandrijving. U hoeft alleen maar één knop in te drukken en de deur gaat open. Daarnaast zijn onze garagedeuren enorm stil, dus u hoeft zich niet druk te maken over geluidsoverlast. De secionale garagedeur is ideaal voor renovatieprojecten, omdat deze in iedere garage past.

Garage

Maak snel een afspraak

Bent u op zoek naar een Hörmann Rollmatic roldeur? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons bedrijf in Bant op via 0527261744 of stuur een e-mail naar info@vanderkolk-deuren.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij geven u dan graag meer informatie over de verschillende garagedeuren of aandrijvingen voor uw woning of pand.