Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

De Hörmann openslaande garagedeur in uw huis

De Hörmann openslaande garagedeur geeft uw huis een moderne look. Niet alleen is het uiterlijk van de garagedeur mooi, deze garagedeur is ook nog eens enorm functioneel en veilig. Er zal niet zomaar worden ingebroken. Wij zijn bij Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant enorm trots dat we dé Hörmann-specialist van Noord-Nederland zijn.

Vragen over garagedeuren?

Een Hörmann openslaande garagedeur

Wilt u tuingereedschap of fietsen makkelijk en eenvoudig uit de garage halen? Dan is de Hörmann openslaande garagedeur de oplossing voor u. De deuren zijn geïsoleerd en zijn uitermate geschikt om uw klassieke kanteldeuren te vervangen. De openslaande garagedeur geeft namelijk een moderne uitstraling. Met een aandrijving is het makkelijk om deze garagedeur te openen of te sluiten. U profiteert van de functionaliteit en de veiligheid die deze garagedeur met zich meebrengt. Onze monteurs komende deze garagedeur bij u monteren, zodat alles veilig en goed wordt geplaatst. Ook voor periodiek onderhoud van een elektrische garagedeur staan wij voor u klaar.

Garage

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een Hörmann openslaande garagedeur? Neem dan contact met ons als uw garagedeur specialist uit Bant op via 0527261744. Heeft u al een keuze gemaakt of wilt u advies op maat? Vraag dan direct een offerte aan. Onze specialisten zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom, waar wij beschikken over nieuwe en tweedehands deuren.