Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

De Hörmann openslaande garagedeur geeft uw huis een moderne look. Naast het uiterlijk is deze garagedeur enorm functioneel en veilig. Er zal niet zomaar worden ingebroken. Wij zijn bij Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant enorm trots om een Hörmann-specialist te zijn. Dus als u in het noorden van Nederland woont, kom dan vooral een keer bij ons langs.

Vragen over garagedeuren?

Een Hörmann openslaande garagedeur

Wilt u tuingereedschap of fietsen makkelijk en eenvoudig uit de garage halen? Dan is de Hörmann openslaande garagedeur de oplossing voor u. De deuren zijn geïsoleerd en zijn uitermate geschikt om uw klassieke kanteldeuren te vervangen. De openslaande garagedeur geeft namelijk een moderne uitstraling. En u profiteert dan van de functionaliteit en de veiligheid. Onze monteurs komende deze garagedeur bij u monteren, zodat alles veilig en goed wordt geplaatst. Met de aandrijvingen en de handzender is het super makkelijk om deze garagedeur te openen of te sluiten.

Garage

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een Hörmann openslaande garagedeur? Neem dan contact met ons bedrijf in Bant op via 0527261744 of stuur een e-mail naar info@vanderkolk-deuren.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.  Wij geven u dan graag meer informatie over de verschillende garagedeuren of aandrijvingen voor uw woning of pand. Heeft u al een keuze gemaakt? Dan kunt u een offerte aanvragen.