Hörmann-industriedeuren voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar Hörmann-industriedeuren voor uw bedrijf? Bekijk het assortiment bij Van der Kolk Montagebedrijf in Bant. Vraag een van onze experts om hulp. Wij helpen u met het uitzoeken van een deur die bij uw bedrijf past. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

Het beste van twee werelden voor uw bedrijf met onze Hörmann-industriedeuren

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende typen Hörmann-industriedeuren, die Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant in het assortiment heeft. Van de montage tot aan het onderhoud van industriedeuren: u kunt bij ons terecht. Wij zijn niet voor niks uw Hörmann-specialist in Noord-Nederland.

Industriële sectionaaldeuren

Ons bedrijf beschikt over een breed assortiment Hörmann-industriedeuren waaruit u kunt kiezen. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen: staal, aluminium of een combinatie van beiden. Bij het ontwerpen van deze deuren staan veiligheid van de gebruiker en topdesign van het product voorop. Wanneer u een Hörmann-industriedeur aanschaft, weet u zeker dat u een zo klein mogelijk risico heeft op struikelen bij binnenkomst. Dit komt doordat de industriële sectionaaldeuren worden gemaakt zonder sokkel.

Industrie-aandrijving WA300 en WA500 545 560 FU

Het ontwerpen en produceren van industriedeur-aandrijvingen gebeurt allemaal in de Hörmann-fabriek zelf. Hierbij kunt u denken aan belangrijke deur- en aandrijvingscomponenten, zoals panelen, aandrijvingen en besturingen. Doordat alles op één plek wordt gemaakt, is Hörmann in staat de kwaliteit van het product te garanderen. Alle producten worden voorafgaand aan de levering uitvoerig getest onder verschillende omstandigheden. Mocht er toch wat kapot gaan, komen wij zonder moeite de reparatie van de deur uitvoeren.

Vraag een offerte aan

Heeft u al een keuze kunnen maken uit de beschikbare Hörmann-industriedeuren? Vraag online een offerte aan. Wij voorzien u van een duidelijk overzicht aan de hand van uw wensen. Wilt u liever inspiratie opdoen in onze showroom? Bel ons op via 0527261744 en plan een afspraak in. Als ervaren garagedeur specialist helpen wij u graag verder.