Bent u op zoek naar Hörmann-industriedeuren voor uw bedrijf? Bekijk het assortiment bij Van der Kolk Montagebedrijf in Bant. Vraag een van onze experts om hulp. Zij helpen u met het uitzoeken van een indurstriedeur die bij uw bedrijf past. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

Het beste van twee werelden voor uw bedrijf met onze Hörmann-industriedeuren

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende typen industriedeuren, die Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant in het assortiment heeft. Bent u geïnteresseerd in een van deze industriedeuren? Neem dan snel contact met ons op of kom langs in de showroom in Bant. Onze werknemers staan u graag te woord.

Industriële sectionaaldeuren

Ons bedrijf beschikt over een breed assortiment Hörmann-industriedeuren waaruit u kunt kiezen. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen: staal, aluminium of een combinatie van beiden. Bij het ontwerpen van deze deuren staan veiligheid van de gebruiker en topdesign van het product voorop. Wanneer u een Hörmann-industriedeur aanschaft, weet u zeker dat u een zo klein mogelijk risico heeft op struikelen bij binnenkomst. Dit komt doordat de industriële sectionaaldeuren worden gemaakt zonder sokkel.

Industrie-aandrijving wa300 en wa400/A445/b445/A460/B460/b460 FU

Het ontwerpen en produceren van industriedeur-aandrijvingen gebeurt allemaal in de Hörmann-fabriek zelf. Hierbij kunt u denken aan belangrijke deur- en aandrijvingscomponenten, zoals panelen, aandrijvingen en besturingen. Doordat alles op één plek wordt gemaakt, is Hörmann in staat de kwaliteit van het product te garanderen. Alle producten worden voorafgaand aan de levering uitvoerig getest onder verschillende omstandigheden.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar Hörmann-industriedeuren? Neem dan contact met ons op via 0527261744 of stuur een e-mail naar info@vanderkolk-deuren.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.  Wij geven u dan graag meer informatie over de verschillende garagedeuren, roldeuren of aandrijvingen voor uw woning of pand.