Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant staat voor u klaar op het moment dat er reparatie aan een elektrische garagedeur nodig is. Ons ervaren montagebedrijf heeft meer dan vijftig jaar ervaring met verschillende garagedeuren, waaronder elektrische. Wacht niet te lang met het laten repareren van uw garagedeur en schakel een specialist in.

Vragen over garagedeuren?

De reparatie aan uw elektrische garagedeur is voor ons dagelijkse kost

Een reparatie aan uw elektrische garagedeur is natuurlijk altijd vervelend. Helemaal als uw auto in de garage staat en u deze nodig heeft. Juist daarom schakelt u onze hulp in. Wij zijn een erkende garagedeur specialist die kwaliteit levert zonder compromis. Onze monteurs zijn getraind in het repareren en onderhouden van onder andere:

Het maakt dan voor ons niet uit welk type garagedeur er gerepareerd dient te worden. Onze monteurs voorzien u van kwaliteitswerk.

Garage

Meld uw schade of storing aan ons

Is er een reparatie nodig aan uw elektrische garagedeur? Bel ons dan op! Wij zijn op werkdagen 24 uur per dag te bereiken op 0527261744. Indien de schade zo dusdanig is dat de garagedeur vervangen dient te worden, bieden wij ook diverse tweedehandsgaragedeuren aan. Voor alle diensten kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.