Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

De reparatie van een garagekanteldeur

Ga niet zelf stunten door de reparatie aan uw garagekanteldeur uit te voeren. Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant heeft de kennis en de vakmensen in dienst die u het werk graag uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het Duitse merk Hörmann en zijn daar dan ook erg trots op! Profiteer van een snelle service en duidelijke communicatie bij ons familiebedrijf.

Vragen over garagedeuren?

Laat de reparatie van uw garagekanteldeur aan ons over

Als erkend Hörmann-specialist is de reparatie van een garagekanteldeur voor ons dagelijkse kost. Wij voorzien zowel particulieren als bedrijven van verschillende Hörmann-garagedeuren. Voor iedere toepassing hebben wij een geschikte oplossing. Een garagekanteldeur is een van de meest gebruikte varianten die wij tegenkomen. Echter kan het wel eens voorkomen dat er een reparatie nodig is aan een garagekanteldeur. Dit kan het vervangen van de aandrijving zijn of het vervangen van een profielonderdeel. Het maakt voor onze monteurs niks uit. Zij weten als garagedeur specialist precies wat zij moeten doen. Ook als het gaat om een reparatie aan een elektrische garagedeur, staan onze monteurs voor u klaar.

Garage

Ga voor zekerheid

Laat de reparatie van uw garagekanteldeur over aan een specialist en verzeker uzelf van kwaliteit en vakkennis. Het zou zonde zijn als u direct een volledige nieuwe garagedeur moet kopen, omdat de reparatie is misgegaan. Geef uw schade of storing aan ons door, door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 0527261744. Wij plannen graag een afspraak voor u in.