Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

De reparatie van sectionaaldeuren

Heeft u kapotte of slechtwerkende sectionaaldeuren en bent u op zoek naar een monteur die een reparatie kan uitvoeren? Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant heeft ervaren monteurs in dienst met veel kennis over garagedeuren en de reparatie van een sectionaaldeur. Door het probleem aan ons door te geven, voorzien wij u van een passende oplossing.

Vragen over garagedeuren?

Wij voorzien u van goedwerkende sectionaaldeuren na reparatie

Wanneer sectionaaldeuren toe zijn aan reparatie, is het van belang dat u een garagedeur specialist inschakelt. Wij zijn als een van de weinige montagebedrijven in Noord-Nederland Hörmann-specialist. Dit wil zeggen dat onze monteurs op de hoogte zijn van alle soorten garagedeuren van dit Duitse merk en zij kunnen zo zonder moeite een reparatie uitvoeren aan een sectionaaldeur. Of u nu een garagedeur nabij Lelystad of in Groningen hebt: wij schieten u te hulp.

Een totaaloplossing vindt u hier

Met onze kennis over garagedeuren kunnen wij een reparatie aan een sectionaaldeur uitvoeren met behulp van de juiste Hörmann-onderdelen. U schakelt ons niet alleen in voor een reparatie aan sectionaaldeuren, u kunt bij ons ook terecht voor de reparatie van een garagekanteldeur. Zo voorzien wij u van een totaaloplossing, zonder dat u daar moeite voor hoeft te doen.

Garage

Vertel ons uw probleem

Wacht niet langer en laat een reparatie aan uw sectionaaldeuren uitvoeren. Wij zien dagelijks garagedeuren waarbij reparatie nodig is, waaronder een sectionaaldeur. Neem ons in vertrouwen en profiteer van werkende deuren. Maak een afspraak door te bellen naar 0527261744. Daarnaast kunt u een offerte bij ons aanvragen voor een duidelijk overzicht van de kosten.