Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

Wist u dat onderhoud aan uw industriedeuren van groot belang is? Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant voert al meer dan vijftig jaar onderhoud en reparaties uit aan diverse soorten garage- en industriedeuren voor zowel particulieren als bedrijven. Laat uw bedrijfspand er goed uitzien met werkende industriedeuren.

Vragen over garagedeuren?

Waarom is onderhoud aan industriedeuren belangrijk?

Onderhoud aan industriedeuren is belangrijk omdat deze vaak dagelijks in gebruik zijn. Geregeld krijgen de deuren veel te verduren door weersinvloeden van buitenaf. Dit kan invloed hebben op de werking van de deuren. Door periodiek een garagedeur specialist te laten kijken naar de deuren, zorgt u ervoor dat de levensduur van de deuren langer wordt. Ons personeel stelt hoge eisen als het gaat om industriedeuren, hierdoor zijn uw Hörmann-industriedeuren bij ons in goede handen. Daarnaast verkleint goed onderhoud de kans op storing, waardoor u zonder problemen aan het werk kunt.

Garage

Voorkom ellende met periodiek onderhoud

Laat periodiek onderhoud uitvoeren aan uw industriedeuren en geniet jarenlang van hun handige functie tijdens het werken. Als Hörmann-specialist zorgen wij er graag voor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw deuren. Heeft u last van een storing? Wij zijn op werkdagen 24 uur per dag bereikbaar op 0527261744. Plan uw periodiek onderhoud in door hetzelfde nummer te bellen of ons contactformulier in te vullen.