Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant geeft u graag drie simpele redenen waarom onderhoud van elektrische garagedeuren nodig is. Als erkend specialist in garagedeuren van Hörmann hebben wij flink wat storingen verholpen en reparaties mogen uitvoeren in Noord-Nederland. Deze zijn te voorkomen door goed onderhoud van een ervaren specialist.

Vragen over garagedeuren?

Dit zijn de drie redenen waarom onderhoud aan elektrische garagedeuren nodig is

De aankoop van een elektrische Hörmann-garagedeur of ander type garagedeur is niet altijd goedkoop. Hierdoor wilt u natuurlijk dat de deur zo lang mogelijk meegaat. Dit is de eerste reden waarom onderhoud van elektrische garagedeuren zo belangrijk is. Het verlengt de levensduur van de garagedeur, waardoor u er optimaal van kunt genieten.

Daarnaast zorgt regelmatig onderhoud aan elektrische deuren voor het verminderen van storingen. Dit zorgt ervoor dat u iedere dag, zonder moeite, uw wagen, fiets of andere materialen uit de garage kunt halen. Daarbij doet een goed onderhouden aandrijving voor een garagedeur makkelijker zijn werk als deze goed is onderhouden.

De laatste reden waarom onderhoud belangrijk is, is het uiterlijk. Een goed onderhouden garagedeur ziet er simpelweg beter uit. Het onderhoud zorgt ervoor dat de kwaliteit van de deur behouden wordt en dat ziet u ook. Zelfs als er een reparatie aan uw elektrische garagedeur nodig is, zullen wij ervoor zorgen dat uw deur er weer tiptop uitziet en aan uw wensen voldoet.

Garage

Zorg goed voor uw garagedeur

Als garagedeur specialist weten wij hoe wij het onderhoud van elektrische garagedeuren kunnen uitvoeren. Wij zijn dan ook niet voor niks uw Hörmann-specialist van Noord-Nederland. Plan vandaag nog uw afspraak in. Een afspraak plant u eenvoudig in door te bellen naar 0527261744 of ons contactformulier in te vullen.