Van der Kolk Montagebedrijf, uw Hörmann-specialist in Zwolle

Woont u in Zwolle en wilt u uw woning verrijken met elektrische garagedeuren? Of bent u voor uw bedrijf op zoek naar functionele industriedeuren van hoge kwaliteit? Dan zit u helemaal goed bij Van der Kolk Montagebedrijf. Als Hörmann-specialist zijn wij het bedrijf waar u terecht kunt voor de topproducten van dit Duitse merk. De elektrische garagedeuren, industriedeuren, sectionaaldeuren en aandrijvingen van Hörmann kenmerken zich door hun kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Kies in onze showroom in Bant een passend model uit en laat onze monteur de deur direct vakkundig bij u monteren in Zwolle. Naast de levering en montage verzorgen wij ook het onderhoud en verhelpen wij eventuele storingen. Meer weten over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.

Elektrische garagedeuren en industriedeuren van topkwaliteit

Om een optimale bescherming te kunnen bieden, zijn de elektrische garagedeuren en industriedeuren van Hörmann grondig getest op kwaliteit en veiligheid. De deuren zijn daarom een ideale manier om uw eigendommen, pand of woning te beschermen tegen weersinvloeden of eventuele indringers. Ook bij de montage van de garagedeuren en industriedeuren staat de kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Onze vakkundige monteurs checken bijvoorbeeld de kwaliteit van de constructie, de gebruikte materialen en de montage. Een kwalitatief product en de juiste montage zorgt ervoor dat wij een prachtige garagedeur of industriedeur kunnen leveren in Zwolle die nog jarenlang meegaat.

acties

Onze garagedeuren, elektrische industriedeuren en sectionaaldeuren

De functionele deuren van Hörmann worden geroemd om hun kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en hun lange levensduur. Maar de garagedeuren, industriedeuren en sectionaaldeuren zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook nog prachtig om te zien. Voor vrijwel iedere woning of bedrijfspand is er een passende deur te vinden in onze collectie. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken voor uw situatie in Zwolle? Vraag dan onze specialisten om advies op maat.

De diensten Van der Kolk Montagebedrijf

Naast dat wij u eersteklas garagedeuren, industriedeuren en aandrijvingen leveren in Zwolle, bestaan onze werkzaamheden uit:

  • De verkoop van garage onderdelen.
  • Installatie, service en reparatie.
  • Renovatie van garagedeuren.
  • Het verhelpen van storingen.
  • Periodiek onderhoud.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de producten die wij verkopen of de diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op of bezoek vanuit Zwolle onze ruime showroom in Bant.

Neem contact met ons op

Wenst u ook prachtige garagedeuren aan te schaffen? Heeft uw bedrijfspand in Zwolle nieuwe gebruiksvriendelijke industriedeuren nodig? Of heeft u behoefte aan meer informatie over mogelijkheden op het gebied van openslaande garagedeuren, sectionaaldeuren of elektrische industriedeuren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0527-261744 of stuur een e-mail naar info@vanderkolk-deuren.nl. Wij horen dan graag uw wensen voor nieuwe elektrische garagedeuren of industriedeuren in Zwolle.