Van der Kolk Montagebedrijf, uw Hörmann-specialist in Leeuwarden

Zoekt u voor uw woning of pand in Leeuwarden functionele elektrische industriedeuren of garagedeuren? Dan zit u helemaal goed bij Van der Kolk Montagebedrijf. Ons bedrijf is een officiële Hörmann-specialist en verkoopt elektrische garagedeuren, industriedeuren en aandrijvingen van dit hoogwaardige merk. Daarnaast verzorgen wij de montage en het onderhoud van garagedeuren en industriedeuren en lossen wij storingen op. Wilt u ook nieuwe elektrische industriedeuren, openslaande garagedeuren of sectionaaldeuren aanschaffen voor uw woning of pand in Leeuwarden? Kom dan langs bij onze showroom in Bant of neem contact met ons op.

Elektrische garagedeuren en industriedeuren van topkwaliteit

Om uw eigendommen, woning of pand optimaal te beschermen heeft u niet alleen goede sloten nodig, maar kunt u ook garagedeuren of industriedeuren aanschaffen. De elektrische garagedeuren en industriedeuren van het Duitse Hörmann zijn van dermate hoge kwaliteit, dat ze in staat zijn om indringers buiten te houden. De deuren voldoen namelijk aan hoge kwaliteits- en beveiligingseisen. Ook bij de montage van deuren hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze goed opgeleide monteurs letten op de kwaliteit van de constructie, montage en gebruikte materialen. Op deze manier zijn wij in staat om een duurzaam en kwalitatief product af te leveren in Leeuwarden.

acties

Onze garagedeuren, elektrische industriedeuren en sectionaaldeuren

Het assortiment van Van der Kolk Montagebedrijf is zeer uitgebreid en bevat verschillende modellen openslaande en elektrische garagedeuren, sectionaaldeuren en elektrische industriedeuren. De Hörmann deuren zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook esthetisch verantwoord. U vindt in onze collectie altijd een garagedeur of industriedeur die perfect aansluit bij de rest van het uiterlijk van uw woning of pand in Leeuwarden. De deuren zijn gebruiksvriendelijk en hebben een zeer lange levensduur. Heeft u moeite met het uitzoeken van passende garagedeuren, sectionaaldeuren of industriedeuren voor in Leeuwarden? Vraag dan om advies van onze specialisten in onze showroom in Bant of neem telefonisch of per mail contact met ons op.

De diensten Van der Kolk Montagebedrijf

Naast dat wij u eersteklas garagedeuren, industriedeuren en aandrijvingen leveren in Leeuwarden, bestaan onze werkzaamheden uit:

  • De verkoop van garage onderdelen.
  • Installatie, service en reparatie.
  • Renovatie van garagedeuren.
  • Het verhelpen van storingen.
  • Periodiek onderhoud.

Wilt u meer te weten komen over de installatie van een elektrische garagedeur of industriedeur in Leeuwarden? Of wilt u ons inschakelen om een storing te verhelpen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wenst u prachtige industriedeuren of garagedeuren aan te schaffen voor uw woning of pand in Leeuwarden? Of wilt u meer te weten komen over de installatie van openslaande garagedeuren, industriedeuren of sectionaaldeuren? Benader ons dan via 0527-261744 of mail naar info@vanderkolk-deuren.nl. Wij voorzien u dan graag van meer informatie op het gebied van garagedeuren of industriedeuren voor uw woning of pand in Leeuwarden.