Van der Kolk Montagebedrijf, uw Hörmann-specialist in Kampen

Bent u in de omgeving van Kampen op zoek naar een bedrijf dat eersteklas elektrische garagedeuren en industriedeuren levert en monteert? Neem dan contact op met Van der Kolk Montagebedrijf. U kunt bij ons terecht voor elektrische garagedeuren en industriedeuren van het Duitse merk Hörmann. Deze kwaliteitsdeuren zijn zeer betrouwbaar en gaan jarenlang mee. Wanneer u de juiste deur heeft uitgekozen voor uw woning of pand in Kampen, komen wij graag bij u langs om de deur vakkundig te monteren. Tevens verzorgen wij het onderhoud van uw garagedeur of industriedeur en verhelpen wij een eventuele storing in Kampen. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten en producten? Kom dan langs in onze showroom in Bant of neem direct telefonisch contact met ons op.

Elektrische garagedeuren en industriedeuren van topkwaliteit

Garagedeuren en industriedeuren zijn een ideale manier om uw auto en andere eigendommen te beschermen tegen inbrekers of weersinvloeden. Daarnaast maken zij het eenvoudig om de woning of het pand te verlaten of te betreden. De garagedeuren en industriedeuren van Hörmann voldoen aan alle eisen om een optimale bescherming te bieden. Ook bij de montage van de deuren is de kwaliteit en veiligheid heel belangrijk. Onze vakkundige monteurs controleren bijvoorbeeld de kwaliteit van de gebruikte materialen, montage en constructie van het ophangwerk. Door nauwkeurig te werken en een kwaliteitsproduct te leveren, willen we een optimaal resultaat realiseren in Kampen.

acties

Onze garagedeuren, elektrische industriedeuren en sectionaaldeuren

Hörmann garagedeuren, sectionaaldeuren, industriedeuren en aandrijvingen kenmerken zich door een hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de deuren en aandrijvingen zeer betrouwbaar en gaan ze jarenlang mee. Het oog wil ook wat en daarom hebben de specialisten van Hörmann prachtige designs ontworpen die bij vrijwel ieder huis of bedrijfspand passen. Wilt u hulp bij het maken van een keuze voor de juiste deur in Kampen? Vraag dan om advies bij de specialisten in onze showroom of neem telefonisch of per mail contact met ons op.

De diensten Van der Kolk Montagebedrijf

Naast dat wij u eersteklas garagedeuren, industriedeuren en aandrijvingen leveren in Kampen, bestaan onze werkzaamheden uit:

  • De verkoop van garage onderdelen.
  • Installatie, service en reparatie.
  • Renovatie van garagedeuren.
  • Het verhelpen van storingen.
  • Periodiek onderhoud.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de producten die wij verkopen of de diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op of bezoek vanuit Kampen onze ruime showroom in Bant.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in mooie garagedeuren voor uw woning in Kampen? Of wilt u meer te weten komen over de montage van industriedeuren? Benader ons dan via 0527-261744 of mail naar info@vanderkolk-deuren.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor nieuwe elektrische garagedeuren of industriedeuren in Kampen.