Van der Kolk Montagebedrijf, uw Hörmann-specialist in Heerenveen

Zoekt u voor uw huis of bedrijfspand in Heerenveen eersteklas industriedeuren of garagedeuren? Dan bent u aan het juiste adres bij Van der Kolk Montagebedrijf. Wij leveren en installeren elektrische garagedeuren, industriedeuren, sectionaaldeuren en aandrijvingen van het Duitse merk Hörmann. Dit merk staat bekend om zijn producten met een hoogwaardige kwaliteit. Wilt u ons ook inschakelen om nieuwe garagedeuren te monteren in Heerenveen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak of bezoek onze ruime showroom in Bant voor advies op maat.

Elektrische garagedeuren en industriedeuren van topkwaliteit

Garagedeuren en industriedeuren beschermen onze eigendommen, woning of bedrijfspand tegen inbrekers en weersinvloeden van buitenaf. De producten van Hörmann voldoen aan hoge kwaliteits- en beveiligingseisen en bieden daarom een optimale beveiliging. Ook tijdens de montage van de elektrische garagedeuren of industriedeuren checken wij de kwaliteit grondig. Onze goed opgeleide monteurs letten bijvoorbeeld op de kwaliteit van de constructie, gebruikte materialen en montage. Op deze manier kunnen we een duurzaam en hoogwaardig product leveren in Heerenveen.

acties

Onze garagedeuren, elektrische industriedeuren en sectionaaldeuren

Met het uitgebreide assortiment van Van der Kolk heeft u een ruime keuze uit verschillende modellen (openslaande) garagedeuren, sectionaaldeuren en elektrische industriedeuren. Naast dat de deuren zeer gebruiksvriendelijk en duurzaam zijn, hebben ze ook een hoge esthetische waarde. Voor vrijwel ieder pand of huis is een passende garagedeur of industriedeur te vinden. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste garagedeuren of industriedeuren in Heerenveen? Vraag dan onze specialisten om advies.

De diensten Van der Kolk Montagebedrijf

Naast dat wij u eersteklas garagedeuren, industriedeuren en aandrijvingen leveren in Heerenveen, bestaan onze werkzaamheden uit:

  • De verkoop van garage onderdelen.
  • Installatie, service en reparatie.
  • Renovatie van garagedeuren.
  • Het verhelpen van storingen.
  • Periodiek onderhoud.

Wilt u meer te weten komen over de installatie van een elektrische garagedeur of industriedeur in Heerenveen? Of wilt u ons inschakelen om een storing te verhelpen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wenst u uw pand of huis in Heerenveen te verrijken met garagedeuren of industriedeuren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de montage van openslaande garagedeuren, industriedeuren of sectionaaldeuren? Benader ons via 0527-261744 en info@vanderkolk-deuren.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn aangaande nieuwe garagedeuren of industriedeuren voor uw woning of pand in Heerenveen.