Van der Kolk Montagebedrijf, uw Hörmann-specialist in Dronten

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Dronten voorzien van eersteklas garagedeuren of elektrische industriedeuren? Maak dan kennis met Van der Kolk Montagebedrijf. Wij verkopen elektrische industriedeuren, garagedeuren en aandrijvingen van het Duitse topmerk Hörmann. De producten van dit merk kenmerken zich door hun betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Van der Kolk kan deze deuren niet alleen leveren, maar zorgt ook voor de montage en het onderhoud van de deuren. Wilt u ook passende garagedeuren of industriedeuren laten monteren in Dronten? Benader dan onze monteurs en maak een afspraak of kom langs in onze showroom in Bant.

Elektrische garagedeuren en industriedeuren van topkwaliteit

Garagedeuren en industriedeuren kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van een optimale beveiliging van uw huis, kantoor, bedrijf of eigendommen. De garagedeuren en industriedeuren van Hörmann voldoen aan hoge kwaliteits- en beveiligingseisen. Op deze manier blijven kou, wind, regen en eventuele indringers buiten in Dronten. Ook bij de montage van de deuren worden hoge kwaliteitseisen gesteld. Onze goed opgeleide monteurs checken bijvoorbeeld de constructie, gebruikte materialen en montage. Op deze manier kunnen wij een optimaal resultaat in Dronten realiseren welke jarenlang meegaat.

acties

Onze garagedeuren, elektrische industriedeuren en sectionaaldeuren

Wij bieden verschillende modellen (openslaande) garagedeuren, sectionaaldeuren en elektrische industriedeuren. Door de verscheidenheid aan maten, eigenschappen en designs is er bij ons voor iedere situatie een passende garagedeur of industriedeur te vinden. De deuren zijn ook nog prachtig om te zien. Wilt u hulp bij het uitkiezen van de juiste garagedeuren of industriedeuren in Dronten? Schakel dan onze specialisten in voor advies op maat.

De diensten Van der Kolk Montagebedrijf

Naast dat wij u eersteklas garagedeuren, industriedeuren en aandrijvingen leveren in Dronten, bestaan onze werkzaamheden uit:

  • De verkoop van garage onderdelen.
  • Installatie, service en reparatie.
  • Renovatie van garagedeuren.
  • Het verhelpen van storingen.
  • Periodiek onderhoud.

Wilt u meer te weten komen over de installatie van een elektrische garagedeur of industriedeur in Dronten? Of wilt u ons inschakelen om een storing te verhelpen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wenst u nieuwe garagedeuren of industriedeuren aan te schaffen voor uw woning of pand in Dronten? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de montage van openslaande garagedeuren, industriedeuren of sectionaaldeuren? Benader ons dan via 0527-261744 of info@vanderkolk-deuren.nl. Wij horen dan graag meer over uw wensen aangaande nieuwe elektrische garagedeuren of industriedeuren voor in Dronten.