Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

Bent u op zoek naar een Hörmann-handzender voor uw aandrijvingen? Bij Van der Kolk montagebedrijf uit Bant hebben we verschillende aandrijvingen met verschillende zenders. Wij hebben een ruim assortiment. Kom bij ons langs of vraag om advies aan een van onze experts.

Vragen over garagedeuren?

Een Hörmann-handzender

Wij mogen ons een Hörmann specialist noemen. Hierdoor hebben we dus ook handzenders. Wij zijn hier enorm trots op. Een Hörmann-handzender wordt gebruikt bij een aandrijving van een garagedeur. Dit is namelijk de afstandsbieding die ervoor zorgt dat de garagedeur open gaat. Een garagedeur bestaat uit verschillende onderdelen. Zo zijn de garagedeur zelf, de aandrijving en de handzender hier onderdelen van. De aandrijving en de handzender zorgen er samen voor dat de garagedeur open en dicht gaat. We hebben verschillende aandrijvingen voor uw garage, die ook allemaal net verschillend werken.

Garage

Neem snel contact met ons op

Bent u op zoek naar Hörmann-handzender? Neem dan contact met ons op via 0527261744 of stuur een e-mail naar info@vanderkolk-deuren.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.  Wij geven u dan graag meer informatie over de verschillende garagedeuren of aandrijvingen voor uw woning of pand. U kunt ons altijd bellen met vragen. Ons bedrijf uit Bant zal u dan verder helpen.