Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

Bent u op zoek naar een garagedeur met een paneel? Wij bij Van der Kolk montagebedrijf uit Bant, werken in samenwerking met het Duitse merk Hörmann. Het merk Hörmann staat voor innovatieve producten, internationale groei en sociaal en cultureel betrokkenheid.

Vragen over garagedeuren?

Een garagedeur met paneel

Wij hebben verschillende sectionale deuren in onze collectie. Deze deuren bestaan uit verschillende panelen die opzij open gaan. Zo bespaart u veel ruimte. Deze deuren zijn praktisch, elegant en zijn van de beste kwaliteit die u van Hörmann mag verwachten. Daarnaast komen onze monteurs de garagedeuren bij u monteren. Wij vinden het belangrijk dat de garagedeur met paneel goed wordt geplaatst, zodat er niks mee kan gebeuren. Wij kunnen uw garagedeur met een aandrijving plaatsen. Dit maakt het extra makkelijk om een deur te openen.

Garage

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een garagedeur met een paneel? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de montage van openslaande garagedeuren, industriedeuren of sectionaaldeuren? Neem dan contact met ons op via 0527261744 of stuur een e-mail naar info@vanderkolk-deuren.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze experts geven u graag meer informatie over de verschillende garagedeuren die wij in ons assortiment hebben. Heeft u al een keuze gemaakt? Dan kunt u een offerte aanvragen bij ons bedrijf in Bant.