Verkoop, montage & service

Kwaliteit zonder compromis

Persoonlijke aandacht

Bent u op zoek naar een garagedeur inclusief montage? Onze monteurs hebben jarenlang ervaring met het plaatsen van garagedeuren. Wij werken samen met het Duitse merk Hörmann, wij mogen ons met volle trots ook een specialist in noemen. Wij zorgen ervoor dat uw garagedeur gemonteerd wordt door specialisten van ons bedrijf.

Vragen over garagedeuren?

Garagedeur inclusief montage

Bij ons Van der Kolk montagebedrijf gevestigd in Bant, nabij Emmeloord, krijgt u een garagedeur inclusief montage. Wij vinden het belangrijk dat de garagedeur goed gemonteerd is, zodat deze op een veilige manier kan worden gebruikt. U kunt kiezen voor een sectionale garagedeur. Maar ook voor bijvoorbeeld een openslaande garagedeur. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van garagedeuren. Wij vinden een goede montage belangrijk. Daarnaast speelt duurzaamheid ook een grote rol binnen ons bedrijf. Zo hebben wij ook tweedehands deuren tot onze beschikking. Het is zonde om deuren weg te gooien als ze nog mooi zijn. Onze specialisten zetten de deuren netjes in uw garage zodat u niks hoeft te doen.

Garage

Neem contact met ons op

Wilt u een van onze garagedeuren inclusief montage? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de montage van openslaande garagedeuren, industriedeuren of sectionaaldeuren? Neem dan contact met ons op via 0527261744 of stuur een e-mail naar info@vanderkolk-deuren.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen, ons bedrijf in Bant neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.  Wij geven u dan graag meer informatie over de verschillende garagedeuren of industriedeuren voor uw woning of pand. Heeft u al een keuze gemaakt? Dan kunt u een offerte aanvragen.