Een Hörmann-industriedeur, geleverd door Van der Kolk

Industriedeur, RollMatic, parkeerkelder

Een Hörmann-industriedeur, geleverd door Van der Kolk

Het beste van twee werelden voor uw bedrijf

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende typen industriedeuren die Van der Kolk Montagebedrijf in het assortiment heeft. Geïnteresseerd in een van deze industriedeuren? Neem dan snel contact met ons op of kom langs in de showroom in Bant. Onze werknemers staan u graag te woord.

Industriële sectionaaldeuren

Van der Kolk Montagebedrijf beschikt over een breed assortiment Hörmann-industriedeuren waaruit u kunt kiezen. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen: staal, aluminium of een combinatie van beiden. Bij het ontwerpen van deze deuren staan veiligheid van de gebruiker en topdesign van het product voorop. Wanneer u een Hörmann-industriedeur aanschaft, weet u zeker dat deze krasbestendig is en een zo klein mogelijk risico heeft op struikelen bij binnenkomst. Dit komt doordat de industriële sectionaaldeuren worden gemaakt zonder sokkel.

Industriedeur aandrijvingen

Het ontwerpen en produceren van industriedeuraandrijvingen gebeurt allemaal in de Hörmannfabriek zelf. Hierbij kunt u denken aan belangrijke deur- en aandrijvingscompontenten, zoals panelen, aandrijvingen en besturingen. Doordat alles op één plek wordt gemaakt, is Hörmann in staat de kwaliteit van het product te garanderen. Alle producten worden voorafgaand aan de levering uitvoerig getest onder verschillende omstandigheden.

WA400/A445/B445

Bent u op zoek naar betrouwbare aandrijvingen voor uw industriedeuren? Met de WA400, A445 en B445 zorgt u ervoor dat elke industriedeur gemakkelijk en snel open gaat.